Over FoodExplorer

HI, WELKOM!

Foodexplorer.nl is voor iedereen die graag gezonder wil leven, lekker wilt eten en meer wilt leren over een healthy lifestyle. Hier help ik jou met het vinden van de juiste balans, want gezond leven betekent niet dat er niets meer mag. In tegendeel juist! Je mag en kan zoveel! Elke week komen er nieuwe recepten en informatieve blogposts online die jou helpen bij het vinden van jouw ideale healthy lifestyle. Al snel kom je erachter dat het helemaal niet moeilijk is om gezond te leven! Dus, doe je mee?

Nu vraag je je vast af wie die Foodexplorer precies is? Nou, dat ben ik! Ik ben Dieneke en ik ben geobsedeerd met eten. Okay, een obsessie is misschien wat overdreven, maar geeft wel duidelijk weer dat ik erg van eten houd. Van heel gezond eten, zoals groene smoothies, avocado en verse vis tot heel ongezond. Denk aan dikke patatten met veel mayo of hele repen Tony’s Chocolonely. Over het algemeen zorg ik voor een fijne balans, ik kies bewust voor goede voeding en geniet zo nu en dan van iets lekkers. Want eten is heerlijk!

Al een jaar of vier loop ik hard. Soms harder dan anders. Er waren perioden dat ik met gemak 10 km rende. Nu moet ik weer van voor af aan beginnen en ren ik met moeite 4 km. Daarnaast ben ik graag in de sportschool om aan krachttraining te doen en ben ik op mooie dagen in de tuin te vinden met een springtouw en wat gewichten. Op Bali heb ik een liefde voor surfen ontwikkeld en ik hoop dat ik snel weer op een surfplank mag staan. Ook ben ik groot fan van hiken, het liefst door de bergen. Daarnaast ben ik druk op zoek naar een goed stel skates. Met andere woorden: ik ben op veel verschillende manieren met sport bezig. Want sporten is heerlijk! Ik word er gelukkig van.

Naast goede voeding en regelmatige beweging is mindfulness ook een onderdeel van gezondheid. Dit is een begrip waar ik steeds nieuwsgieriger naar word en hoop beetje bij beetje met jullie te kunnen delen. Want als je lichaam in topconditie is, betekent dat niet automatisch dat je bewustzijn dat ook is.

Balans is hier een kernwoord. Alles draait om genieten van het leven, goed voor jezelf zorgen, gezond eten en regelmatig bewegen. Foodexplorer staat in het teken van heerlijke gezonde voeding, motivatie om te sporten op welke manier dan ook en gelukkig zijn met je lichaam en geest. Zodat alles in balans is.

Wil je ook meedoen?

Laat hieronder een berichtje achter,

of volg Foodexplorer op FacebookBloglovin‘ of Instagram!

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s