FoodExplorer gaat op wereldreis

Dames en heren opgelet. Hier volgt slecht, maar ook zeer goed nieuws…

Na maanden sparen en plannen ruil ik de Foodexplorer-keuken in voor het leven uit een backpack. Sinds januari dit jaar zijn mijn vriend en ik druk in de weer geweest om ons voor te bereiden op een wereldreis. En zondag 4 oktober (ja! al bijna!) is het zover, dan stappen we op het vliegtuig richting Bali. Ontzettend spannend en heel erg leuk voor mij, maar vanuit de jungle van Laos en de stranden van Australië en Maleisië ben ik niet in staat om recepten te bedenken, uit te proberen, uit de schrijven en te posten. Waar ik wel toe in staat ben, is het ontdekken van prachtige eetculturen aan de andere kant van de wereld!

Om deze reden zal deze site de komende zes maanden stil liggen. Maar wees niet getreurd, op mijn andere website A Broke Girl’s Journal, zal ik mijn avonturen, levenslessen, foto’s en uiteraard food-discoveries met jullie delen. Vanaf volgende week zal ik regelmatig iets posten over de eetcultuur van verschillende landen, hippe koffietentjes in wereldsteden en healthy hotspots op toeristische trekpleisters. Gepaard met een flinke dosis reisverslagen.

Kijk je mee? 

Liefs,

Dieneke

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s