Chunky Monkey oats

Ik heb weer een nieuwe variant bedacht om jouw havermout weer om te toveren tot een waar feestje. Deze combinatie van zout en zoet is echt to good to be true en zorgt bij mij altijd voor een ochtend die niet meer stuk kan. So, try it!

chunky monkey havermout

Ingrediënten:

  • 75 gr havermout
  • 200 ml (amandel/soja)melk
  • 1 banaan
  • 2 el pinda’s
  • 1 el pindakaas
  • 1 tl cacao nibs
  • 1 el chocolade schaafsel (hoe puurder hoe beter)
  • 1 tl kaneel

Bereidingswijze:

Verwarm de melk en de havermout in een steelpannetje op middelhoog vuur. Doe de banaan na een minuut of 8 bij de havermout.

Stamp met een vijzel (of gewoon met een mes) ondertussen de pinda’s wat fijner en rasp de chocolade met een dunschiller of kaasschaaf. Leg dit even apart.

Doe de havermout in een schaaltje en schep de pindakaas er bovenop. Dat gaat nu lekker smelten.

Doe alle toppings bovenop de havermout.

Geniet ervan baby!

havermout variant

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s