Red Velvet Oats

Oh yes! I went there! Een vriendinnetje van mij kwam van de week eten en nam een stuk red velvet cake mee van de Drie Graefjes. TE. LEKKER! De volgende ochtend moest ik nog steeds denken aan dat heerlijke, zoete stuk cake, wat mij inspireerde om red velvet havermout te maken. En dat bleek veel makkelijker dan ik dacht! Yea! Rerfect om met jullie te delen..

Red Velvet oats

 

Ingrediënten:

  • 150 ml (amandel)melk
  • 50 gr havermout
  • 1 el cacaopoeder
  • 1 druppel rode kleurstof
  • 15 gr eiwitpoeder witte chocolade (optioneel)
  • basterdsuiker naar smaak (uiteraard optioneel)

Toppings (naar smaak):

  • aardbeien
  • blauwe bessen
  • frambozen
  • vanille yoghurt/vla
  • kwark met een beetje eiwitpoeder witte chocolade

Bereidingswijze:

Verwarm de melk en de havermout in een pannetje op een medium vuur totdat er een dikkere pap ontstaat.

Voeg de cacao en de rode vloeistof toe en roer dit door. Voeg vervolgens naar smaak eventueel suiker of eiwitpoeder toe. Hoe zoeter, hoe meer het lijkt op red velvet cake, maar vanzelfsprekend wordt het dan ook een ongezonder ontbijt. Jouw keuze dus!

Voeg toppings naar smaak toe, ik koos voor de aardbeien, blauwe bessen en vanille yoghurt.

Enjoy baby!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s