Omeletwrap met mozzarella en zongedroogde tomaat

Een Italiaanse klassieker: mozzarella, tomaat en pesto. Deze klassieker heb ik in een omeletwrap gerold en van gesmikkeld tijdens de lunch. Het is ontzettend makkelijk om te maken, maar zo ontzettend lekker! Proberen dus 😉

italiaanse omeletwrap

Ingrediënten:

  • 2 eieren
  • 3 plakjes mozzarella
  • 3 stukjes zongedroogde tomaat (of gewone tomaat)
  • 1 el pesto
  • handje spinazie
  • peper en zout

Bereidingswijze:

Klop de twee eieren los in een bakje. Zet een koekenpan op een medium hoog vuur en laat de pan eventjes warm worden. Doe wat olie of boter in de pan en giet vervolgens de eieren in de pan. Draai de pan heen en weer zodat het ei overal komt, net zoals een pannenkoek. Voeg peper en zout toe naar smaak.

Leg de omelet op een groot bord en leg in het middel een streep van producten neer. Smeer eerst de pesto en leg hier vervolgens de tomaat, mozzarella en spinazie bovenop.

Dichtrollen en genieten maar!

omelet wrap met mozzarella

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s