Mijn workout: NTC

In mijn motivatie blogpost van afgelopen maandag had ik het er al over: NTC. Sommige van jullie vroegen je vast al af wat dat inhoudt en waar je dit kan doen? Dat ga ik je nu uitleggen

NTC = Nike Training Club

NTC

NTC is een initiatief van Nike, het is een app, die gratis is te downloaden die je allerlei workouts biedt. Vanaf de app kan je de workout downloaden, waarbij een trainer je constant vertelt wat je moet doen, hoe lang je nog moet en geeft je extra informatie over het uitvoeren van de oefening. En als het je toch niet duidelijk is, kan je een kort filmpje bekijken waar iemand het precies voordoet.

De app heeft verschillende categorieën, zoals:

  • Get lean
  • Get toned
  • Get strong
  • Get focused

Zo kan jij precies bepalen waar jij je op wilt focussen. Daarnaast wordt er ook onderscheid gemaakt tussen beginner, intermediate en geavanceerd. Sommige oefeningen kan je zonder attributen doen, bij enkele heb je een medicin ball of dumbells nodig, maar dit staat duidelijk aangegeven.

Per oefening wordt vermeld hoeveel fuelpoints en hoeveel calorieën je verbrandt. Daarnaast zijn er korte oefeningen van een kwartier, en langere van 30 en 45 minuten. Zo kan je altijd doen waar jij tijd en energie voor hebt. Er is zoveel keuze, met zoveel focusoefeningen, voor je abs, kont, benen of gericht op cardio. Met andere woorden: je kan er zo veel mee! En geloof mij: je gaat er flink van zweten!

Ik doe doet ongeveer 2 keer per week en meestal ’s ochtends als ik niet zo veel tijd heb om te rennen of om naar de sportschool te gaan. Het is de perfecte manier om toch een workout te kunnen doen elke dag, zonder dat het je zeeën van tijd kost. Kortom: download de app! Het is een echte aanrader 😉

Hier een voorbeeld:

NTC

Advertenties

Een gedachte over “Mijn workout: NTC

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s