Havermout appeltaart in lagen

Mason jars maken elk gerecht spannend, zelfs simpele kaneel havermout. Dit gerecht maakt van een makkelijk ontbijtje een ster, perfect als je ’s ochtends gasten hebt 😉 Je staat daarna bekend als keukenprinses!

appeltaart havermout

Ingrediënten:

  • 1 zoete appel
  • handje rozijnen
  • 50 gr havermout
  • 150 amandelmelk
  • 1 tl kaneel
  • 1 tl speculaaskruiden (eventueel)
  • handje walnoten of hazelnoten

Bereidingswijze:

Kook wat water en wel hier de rozijnen in.

Verwarm de havermout in de amandelmelk in een klein pannetje. Voeg, zodra de havermout de melk heeft opgenomen, de kaneel toe. Laat dit goed warm worden en dik worden.

Schil de appel en snijd deze heel klein. Strooi hier ook kaneel overheen en meng dit door. Voeg hier de rozijnen en hazelnoten aan toe. Schep een derde hiervan in het glas.

Giet hier de helft van de havermout boven op. Schep hierna weer een deel van de appel en rozijnen hierop. Herhaal dit met de havermout en de appel.

Enjoy!!

 

Advertenties

Een gedachte over “Havermout appeltaart in lagen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s