Eetdagboek november

Beste mensen, dit is wat ik drie dagen lang heb gegeten in november =D

Zaterdag

IMG_1937

Ik begin de dag met een latte macchiato, mijn guilty pleasure. Ik mag er van mijzelf eentje per dag, dit is omdat ik er een schepje suiker ik doe en omdat cafeïne de opname van vitamines benadeeld. Vervolgens nam ik een bakje havermout met allerlei lekkers, ik had chocolade cravings, zoals je kan zien! Jep, dat zijn truffel pepernoten, jummm!

IMG_1940

IMG_1947

Kwark met bevroren frambozen en banaan met kokossnippers en lijnzaad. In bed ja, oeps.

Ik heb op deze vrije zaterdag veel in de keuken gestaan om nieuwe recepten te proberen, zo ook deze chocolade taartjes. Het recept vind je hier.

IMG_1952

IMG_1948

’s Avonds at ik pasta verdure met zelfgemaakte paprikasaus, het recept voor dit gluten vrije en vegetarische maaltje vind je hier. Omdat ik deze dag nog niet uitgesnoept was, sloot ik de avond af met een bakje naturel chips. Slecht he? Niet gesport, maar wel veel gesnoept. I’m only human.

IMG_1958

Zondag

IMG_1963

Vandaag begin ik met een frisse start door een groene smoothie te drinken. In deze zitten twee peren, spinazie, tarwegras en hennepzaadjes. Lekker hoor! Het recept komt snel online. Vervolgens toch ook nog een latte macchiato gedronken, because i simply love it! En ja, dat is een wijnrek op de achtergrond, ik verzamel wijn, haha. (al heb ik al weken geen wijntje gedronken)

IMG_1966

IMG_1968

Als lunch eet ik havermout met banaan en chocolade. Ik steek een klein stukje pure chocolade in de warme havermout, waardoor het gaat smelten. Super lekker en je hebt maar een klein stukje nodig om al een rijke smaak te creëren. Ik moet de hele dag werken, dus ik heb powerfood nodig!

IMG_1969

Ik heb om 16.00u pauze en eet de pasta van gisteren. Minder lekker dan gisteren hoor. Om 19.00u heb ik weer pauze en dan eet ik een notenmix met notenbrood. Super lekker! Het recept komt snel online, houd het in de gaten! 😉

IMG_1970

 

Maandag

IMG_1971

Na twee glazen water drink ik dezelfde groene smoothie als gisteren, want die was zooo goed! Daarna dit saaie gebakken ei, ik moest boodschappen doen, dus het was dit, of niets. Gekruid met gedroogde knoflook en chilipepers.

IMG_1974

IMG_1984

’s Middags had ik zin in wat zoets, dus ik maakte deze banana nicecream met pindakaas. Wat een hemelse combinatie, echt super lekker. Om het nog wat lekkerder te maken strooide ik er schuddebuikjes op, deze zijn niet gluten vrij, maar als ik zo weinig eet kan ik er prima tegen.

Ik moet om 17.00u werken, dus ik moet al vroeg eten, daarom maak ik dit oranje maaltje. Haha, echt alles is geel/oranje. Een gepofte zoete aardappel, wat worteltjes en een vegetarische burger met kaas. De laatste tijd probeer ik minder vlees te eten en dit gaat me goed af, al zeg ik het zelf.

IMG_1986

IMG_1987

Om 21.00u ben ik vrij en heb ik me dagelijkse sugar craving en ook gewoon honger. We gaan met onze domme kop naar de AH, waar we pepernoten en speculaasbrokken kopen. Goed voor de cravings, maar niet voor de honger. Don’t worry, ik heb niet alles opgegeten. De brokken hebben een week in de kast gestaan.

Met mijn dagboek wil ik laten zien dat ik me ook af en toe laat gaan. Ik eet niet 100% gezond, ik probeer een balans te vinden. Als ik echt zin heb in iets lekkers geef ik hier meestal aan toe. Als het te ver gaat voel ik me naderhand schuldig en een zwakkeling, maar over het algemeen voel ik me gewoon een mens. Niemand is perfect en we mogen af en toe best was lekkers!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s