Vegetarische noedels met crispy ei

Ik zag Jamie Oliver dit laatst doen op tv, het zag er ontzettend makkelijk uit. Hierdoor is dit recept perfect als lunch of als je simpel weg geen tijd hebt om te koken. De smaken zijn overheerlijk, trust me 😉

noedels met soja

 

Ingrediënten:

  • Een handje broccoli uit de diepvries
  • Chinese kool
  • Rijstnoedels
  • 2 el gluten vrije soja saus
  • 1 tl gember pasta of verse gember
  • 1 knoflookteentje
  • 1 tl sesamolie of rijstolie
  • 1 tl sesamzaadjes
  • 1 ei
  • olijfolie om in te bakken
  • boullion blokje

Bereidingswijze:

Mix de knoflook (geperst), gember, sesamolie en sojasaus in een mengkom.

Kook een liter water in de waterkoker en doe dit daarna in een pan. Doe hier het bouillonblokje bij en zorg dat het smelt. voeg de broccoli, noedels en Chinese kool toe. Laat dit 5 minuten koken.

Zet ondertussen een koekenpan op hoog vuur en doe hier de olijfolie in. Bak vervolgens het ei op hoog vuur gaar, de buitenkant wordt crispy, maar het eigeel blijft heel.

Giet het water af en voeg de groenten en de noedels toe aan de soja en kruiden mix. Meng dit door met een lepel.

Serveer in een schaaltje en leg hier het ei boven op. Nog wat sesamzaad er over heen en tadaa. Klaar is je simpele maar lekkere maaltijd.

Enjoy!!

Advertenties

Een gedachte over “Vegetarische noedels met crispy ei

  1. […] tonijn Romige erwtensoep met munt Pangasiusfilet met basilicumboter American spaghetti meatballs Vegetarische noedels met ei Pasta verdure  Kokos sperziebonen Worteltaart Appel met kaneel uit de oven Ik hoop dat je hier wat […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s