Chai oatmeal met besjes

Chai tea is the best! Ik heb de heerlijke Indiase kruiden altijd in mijn keukenkasje staan en gebruik het de laatste tijd ook in mijn havermout. Het is zoet en kruidig tegelijk – perfect om mee wakker te worden.

chai oats

Ingrediënten:

  • 150 ml (amandel)melk
  • 50 gr havermout
  • 10 gr Chia kruiden van Yogi Tea (te koop bij Eko Plaza en De Tuinen)
  • bosbessen

Bereidingswijze:

Stamp de kruiden fijn met een vijzel en zeef ze daarna, zodat ze fijn genoeg zijn om in de havermout te gaan.

Zet een pannetje op het vuur met de melk en voeg de havermout toe. Laat dit warm worden en voeg na twee minuten de kruiden toe. Zodra de melk is opgenomen door de haver, schep je het in een schaaltje.

Voeg de bessen toe en tadaa!

Enjoy!

chia kruiden havermoud

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s