Pangasiusfilet met basilicumboter

Ik vind vis alleen altijd een beetje saai. Daarom heb ik dit recept uitgeprobeerd en ik vond het super lekker! De boter maakt de vis heerlijk mals en zacht. Try it out!

pangasiusfilet

Ingrediënten:

  • 2 pangasiusfilets
  • 50 gr plantaardige boter
  • 1 tl zout
  • 1 tl knoflookpoeder
  • 5 gr basilicum

Bereidingswijze:

Verwarm de oven voor op 180 graden. Laat ondertussen de boter op kamertemperatuur komen.

Sprenkel wat zout op de filets en zet deze in de oven voor 15 minuten.

Roer de boter zacht. Voeg het zout en knoflookpoeder toe en roer opnieuw.

Snijd de basilicumblaadjes heel fijn met een keukenmes. Voeg dit toe aan de boter en roer het goed door.

Haal de vis uit de oven en smeer een deel van de boter er direct op, zodat het smelt.

Leg de filets op een bord en serveer met de boter. Lekker met gewokte groenten.

Enjoy!

basilicumboter

Advertenties

Een gedachte over “Pangasiusfilet met basilicumboter

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s