Chai Tea Latte (paleo)

Mijn guilty pleasure, als ik langs een Starbucks loop gaat het bij mij al jeuken, ook al heb ik eigenlijk geen trek of dorst. Bij de Starbucks of bij de Bagels en Beans zit er veel suiker in de Chai Tea Latte, omdat het normaliter van een siroop wordt gemaakt. Deze variant is zonder suiker, maar stiekem veel lekkerder 😉

Chai tea latte paleo

Ingredienten:

 • Classic Chai tea van Yogi Tea (te koop bij oa De Tuinen)
 • 100 ml amandelmelk
 • 1 tl vanille extract

Bereidingswijze:

Vul de helft van een glas of mok met kokend heet water. Doe hier een thee-ei met de chai kruiden in en laat dit een minuutje trekken. Voeg hier alvast de vanille extract aan toe.

Verwarm ondertussen de amandelmelk op in een pannetje, de magnetron of melkopklopper. Schenk de melk bij de thee.

Ik heb er nog wat stevia bij gedaan, omdat hij van mij wel een tikje zoeter mag, maar dat is verder aan jou.

Enjoy!

chai tea latte zonder lactose

Advertenties

11 gedachten over “Chai Tea Latte (paleo)

   1. Oh dat zou ik niet weten, oeps.
    Ik haal mijn extract normaliter bij de toko, van het merk Singh en daar zitten inderdaad kleurstoffen in. Goed dat je me daar op wijst! Ik gebruik het altijd zonder na te denken.
    Een goede vervangen is verse vanille, uit een stokje. Is nog veel lekkerder en romiger ook!
    xx

   2. Graag gedaan! Ik ga het met verse stokjes proberen☺️. Ik geloof ook dat je met stokjes en wodka na 2 maanden je eigen extract hebt maar dat duurt me te lang haha

 1. […] .flicker-image a { display:block; border:1px solid #ddd; } Twinings Chai Tea Keurig K-Cups, 48 Count ReviewsReview Coffee & Espresso Product – Twinings Chai Tea Keurig K-Cups, 24 CountTwinings Chai Tea Keurig K-Cups, 24 Count – Lloyrg Small Appliance.Twinings Spiced Apple Chai Tea Keurig K-Cups, 36 Count Comparison GuideYou looking for Twinings Chai Tea Latte (8 Servings), 16-Count T-Discs for Tassimo Coffeemakers (Pack of 2) ReviewsYou are searching Gevalia 01317 Twinings Chai Tea Latte for Tassimo Coffee and Beverage Makers ReviewsZhena's Gypsy Tea Coconut Chai Black Tea Case of 6 22 BagsKeurig K-Cup Deals – Twinings Chai Tea and Tully’s Breakfast Blend!Click for more details Smart Sips Chai Tea, Single Serve Cups for Keurig K-Cup Brewers, 24 Count In BlogChai Tea Latte (paleo) […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s