Baked oats met banaan en superfood

Variaties met havermout is voor veel sporters welkom. Die eten bijna elke dag havermout omdat het boordevol vezels en langzame koolhydraten zit. Een goede manier om de dag te beginnen. Deze variant is ook weer heerlijk: het zachte van de banaan samen met de beet van de noten en zaden. Lekker!

havermout variatie

Ingrediënten:

  • 200 ml amandelmelk
  • 60 gr havermout
  • 1 banaan
  • 1 tl kaneel
  • 1 el pompoenpitten
  • 1 tl lijnzaad
  • 1 tl chiazaad
  • 1 el noten (ik gebruikte amandelen en cashewnoten)

Bereidingswijze:

Verwarm de oven voor op 180 graden.

Verwarm de melk in een pannetje en doe de havermout hierin.

Snijd de banaan in plakjes en de superfood wat kleiner. Voeg dit toe aan de warme havermout.

Giet over in een ovenschaal en zet die 6 minuten in de oven.

Enjoy!

havermout met superfood havermout variant

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s