Het einde van de Lady Challenge

Resultaat!

LadyC-LOGO-BLACK

Ja, resultaat. Daar doen we het allemaal voor toch?

Natuurlijk is het fijn dat je lichaam sterker en gezonder wordt. Je voelt je fit en energiek. Ik voel mij zelfverzekerd en sterk, alsof ik niet meer bang ben om een eng mannetje in een steegje tegen te komen, want ik heb immers spierballen. Ook de conditie is fantastisch, rennen voor de bus is geen probleem meer en al die trappen op de Vrije Universiteit? Makkie!

Allemaal voordelen, maar ik ga niet liegen, het leukste vind ik het resultaat: wat ik zie als in in de spiegel kijk. Ik heb keihard gewerkt de afgelopen 15 weken. Natuurlijk heb ik een duwtje in de rug gekregen van Gym Inn. De persoonlijke trainers hebben mij tot het uiterste gedreven. Toch heb ik het uiteindelijk zelf gedaan. Ik ben drie keer per naar Lelystad gereden, ik heb op mijn voeding gelet en ik ben tussendoor zelf gaan hardlopen. En het resultaat mag er wezen!

Voor de Lady Challenge, 1 maart 2014, woog in 63 kilo en mijn BMI was 22. Ik had 27% lichaamsvet.

Vandaag, na de LC, weeg ik 60 kilo en mijn BMI is nu 20,5. En mijn vetpercentage? Die is maar liefst 10% gezakt! Ik maak geen grappen, ik zit nu op 17%. Wauw! En daar ben ik ontzettend trots op.

Lady Challenge  resultaten lady challenge

Ik ben zo blij dat ik de Lady Challenge heb mogen doen. Niet alleen vanwege het resultaat, maar ook vanwege de motivatie. Ik wil nu zo graag door, ik ben zo ver en opgeven is geen optie meer. Ik wil andere mensen motiveren om ook het beste uit zichzelf te halen. Voor de conditie, voor de energie, voor je kracht en voor het resultaat. Om in de spiegel te kijken en te denken: wauw! dat heb ik gewoon geflikt!

Ik ga nu niet meer stoppen. Ik heb een nieuw doel voor mijzelf gesteld. Op 1 september wil ik nog maar 14% lichaamsvet hebben. Dat zijn in principe ruim twee maanden, maar in die 10 weken ben ik 5 weken op vakantie. En iedereen weet wat er op vakantie gebeurd: vreten en luieren. So good luck to me!

Stay tuned!

xx Dieneke

Advertenties

3 gedachten over “Het einde van de Lady Challenge

  1. Wow Dienke! Wat een vooruitgang! Volgens mij zie ik al een beginnende 6-pack?;) haha bizar! Ik ben inmiddels ook regelmatig in de sportschool, en de spierballen beginnen al te komen! Nog wel ieniminies hoor haha, jouwes zijn vast al best aanwezig wanneer je ze flext? Ben erg benieuwd wat er komen gaat! Merk dat voeding heel belangrijk is om vetjes bij buik en benen weg te krijgen. Blijf jij met (zware) gewichten door trainen? X Anne

    1. Hi! Wat goed dat je nu naar de sportschool gaat, je moet gewoon ergens beginnen. Lekker volhouden, zeker in de vakantie. En inderdaad voeding is ontzettend belangrijk, dus houd dat in de gaten, maar vergeet niet te genieten 😉 xxx

  2. […] Twee jaar geleden deed ik mee aan een Lady Challenge, waarbij zes vrouwen met verschillende posturen hun doelen gingen halen door midden van krachttraining. Mijn doel was toen ook om mijn vetpercentage naar beneden te krijgen. En dat lukte, met veel succes! Ik ging van 27% naar 17% en voelde me aan het einde van de 12 weken zo gelukkig, sterk en fit! Daar wil ik weer heen, naar die state of mind en die shape. Meer lezen? Klik dan hier: Het einde van de Lady Challenge. […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s