Havermout uit de oven

Opnieuw een havermout-variant, maar dit keer eentje die werkelijk smaakt naar gebak. Alsof je een taartje voor ontbijt eet. Zeker de gesmolten banaan tilt dit ontbijt naar een hoger niveau 😉

IMG_1521

Ingrediënten (voor twee personen):

  • 1 banaan
  • 75 gram havermout
  • 200 ml amandelmelk
  • 1 tl kaneel

Bereidingswijze:

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Verwarm de melk en voeg hier de havermout toe. Zodra het warm begint te worden en de pap dikker wordt, voeg je de helft van de banaan in kleine stukjes toe.

Verdeel dit vervolgens over twee ovenschaaltje en leg hierboven plakjes banaan. Zet dit 6 a 7 minuten in de oven, et voila: baked oats.

Het gerecht wordt nog lekkerder met banaas-kaneel ijs. Zo kan je van dit ontbijt een toetje maken. Klik hier voor het recept van het ijs.

IMG_1526

Geniet er van!

IMG_1525

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s