Mango-munt sorbet met frambozen

Dit is een heerlijk verfrissend ijsje dat er super mooi uitziet. Hier scoor je punten mee wanneer je dit voor je gasten op tafel zet. En het leuke? Het is super makkelijk te maken! Het enige wat je nodig hebt is een blender.

IMG_1471

Ingrediënten (voor twee personen):

  • 150 gr bevroren mango (te koop bij AH)
  • 50 gr bevroren frambozen
  • 1 bevroren banaan (schillen, in stukken snijden en minimaa vier uur in de vriezer leggen)
  • 1 takje munt
  • 25 ml (kokos)water

Benodigdheden:

  • Blender
  • Groot mes of iets anders om de frambozen mee te crushen

Bereidingswijze:

Haal de mango en banaan uit de vriezer en laat deze 10 min ontdooien. Dit doe ik omdat de blender er anders moeite mee heeft. Let op: de frambozen moeten tot het laatste moment in de vriezer blijven.

Snijd de munt in klein stukjes en doe dit met de mango, banaan en kokoswater in de blender. Blend dit enkele minuten, totdat het een egale massa is. Het moet een sorbet worden, dus alle stukjes moeten fijn gemalen worden.

Doe de sorbet in een mooi glas.

Haal nu de frambozen uit de vriezer en plet deze met een breed mes. Zo brokkelt het fruit in allemaal mini stukjes en kan je het boven op het sorbet-ijs leggen.

Geniet van deze koude traktatie. Fruit, fruit, fruit en nog eens fruit. En munt =P

IMG_1470

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s