Lady Challenge: nog twee weken! Paniek!

8 juni 2014

Schermafbeelding 2014-06-08 om 16.44.50

Oh nee! Het einde komt in zicht. Plotseling hadden we nog maar twee weken over. Hebben we onze doelen wel behaald? Gaan we deze wel halen binnen 15 dagen? We raken allemaal stiekempjes in paniek. Minder eten, gezonder eten, extra sporten:  nog even alles er uithalen wat er in zit. Over twee weken hebben we geen persoonlijke trainers mee, maar ik ga pas over zes weken op vakantie. Kan ik vier weken in mijn eentje trainen? Heb ik die discipline wel?

Wat een hoop vragen en wat een stress! Natuurlijk gaan we het halen! We hebben super hard getraind de afgelopen drie maanden. Iedereen is strakker en gezamenlijk zijn we een hoop kilo’s kwijt geraakt. Over twee weken komen de progress foto’s. En ik ben ontzettend benieuwd! Ik zie mijn lichaam wel veranderen en ik ben twee kilo lichter dan drie maanden geleden. Maar ik denk dat ik pas echt goed kan zien wat ik heb bereikt, als ik de twee foto’s naast elkaar kan leggen. Dat is het bewijs. Dat is wat ik bereikt heb. Ben jij net zo benieuwd als ik?

Ik moest vorige week mijn scriptie inleveren, dus ben minder wezen sporten. Maar toen ik eenmaal weer beschikbaar was, zette ik alles op alles. Ik houd van sport, ik houd van de adrenaline, ik houd van het zweet en ik houd het meest van de resultaten. Ik zie en voel mijn lichaam veranderen. Niet alleen als ik in de spiegel kijk, maar ook als ik merk hoeveel energie ik heb. I LOVE IT! Ik zal niet stoppen over twee weken: nee dit is pas het begin.

IMG_0123

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s