De Lady Challenge zo ver..

Schermafbeelding 2014-05-22 om 11.01.00

22 mei 2014

De afgelopen weken zijn we bezig geweest met vet verbanden. Veel cardio, HIIT training en oefeningen verricht met je eigen lichaamsgewicht. Dit doen we in lessen bodypump en kickfit, maar ook veel op de loopband of crosstrainer. Zelf vind ik de loopband niets aan, een half uur rennen op één plek is ongelooflijk saai. Ik ga het liefst zo veel mogelijk naar buiten, dus ik heb een uurtje sportschool ingeruild voor buiten hardlopen. Nu met het mooie weer is dat natuurlijk super fijn!

Ik houd zo van buiten rennen, zeker als ik nieuw plekjes ontdek. Ik woon in Amsterdam Noord en ren vaak richting het Waterland, dat ligt ten noorden van de ring. Hier heb je allerlei schattige dorpjes, waarbij het bijna lijkt alsof je op vakantie bent. Zie maar op de foto.

Ransdorp - Waterland
Ransdorp – Waterland

Ik ren natuurlijk ook omdat ik in juni mee doen aan de Nike We Own The Night Ladies Run van 10 kilometer. Tot dusver heb ik al twee jaar geen tien kilometer meer gerend, dus ik moet flink trainen. Maar wel goed voor de vetjes en mijn conditie.

Afgelopen week ben ik opnieuw gemeten door de fysiotherapeute, op verschillende plekken van mijn lichaam was ik centimeters kwijt, zoals mijn taille, heupen en billen. Maar ik ben ook gegroeid: mijn benen zijn breder geworden. Allemaal spieren! Yea Buddy! Ook was mijn vetpercentage nog verder naar beneden gegaan. Ik zit nu nog maar op 21,3%! Daar ben ik echt super blij mee.

Al met al gaat het dus super goed qua vorderingen. Over een kleine vier weken zijn we al helemaal klaar met de Lady Challenge =( dan val ik in een gat! Maar: dan kunnen we wel de ‘before’ en ‘after’ foto’s bekijken, ik kan daar niet op wachten! Ben zo ontzettend benieuwd.

IMG_0035 IMG_0040

Moves tijdens een les club-power bij Gym Inn Lelystad.

I’ll keep you posted!

xx D

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s