Mugcake met ananas en Griekse Yoghurt

Mugcake met ananas en Griekse yoghurt

Als je tussendoor trek krijgt, maar geen zin hebt om de hele keuken overhoop te halen, is dit een ideaal receptje. Je bent namelijk in 3 minuten helemaal klaar!

Ingrediënten:

  • 1 ei
  • 2 el havermeel
  • 1 banaan
  • 1 tl ananasextract
  • 2 el (amandel)melk
  • 2 el agave siroop
  • schijf ananas
  • 3 el Griekse yoghurt
  • prinsessen sprinkels =D (optioneel uiteraard)

Bereidingswijze:

Mix de banaan, het ei, de havermeel, de ananasextract, de amandelmelk en 1 eetlepel agave siroop in de blender. Als dit een egaal geheel is, schenk je dit over in een schaaltje of mok. Deze gaat vervolgens in de magnetron voor 1,5 minuut op 900 watt.

Meng met een lepel de Griekse yoghurt en de andere eetlepel agave siroop.

Snijd de ananas in kleine stukjes.

Haal het schaaltje of mok uit de magnetron en zet het op z’n kop op een bord. Schep hier de Griekse yoghurt overheen. Top met de ananas en sprinkels.

Enjoy!!

IMG_1359

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s