Groene pasta met zalm

Veggie overdosis
Veggie overdosis

Ingrediënten:

  • 1 courgette
  • 200 gr asperges
  • 400 gr spinazie
  • 200 gr zalmblokjes
  • 1 bakje boursin cousine light – knoflook en fijne kruiden (ik ben momenteel har bezig om hier een gezonde vervanging voor te vinden/maken)

Bereidingswijze:

Schaaf de courgette in dunne plakken met een kaasschaaf. Snijd de plakken vervolgens in dunne sliertjes en leg ze in een vergiet. Bestrooi dit met wat tafelzout. De courgette gaat hierdoor zweten: hij wordt slap en minder rauw. Juist: klaar om te eten. Laat dit een uur staan.

Kook de asperges 4 minuten en spoel daarna af met koud water en laat eventjes staan.

Bak de zalm 2 minuten licht roze en voeg hierna de boursin toe. Voeg zo veel toe als je zelf wilt, hoe meer – hoe minder gezond het gerecht. Doe hier daarna de spinazie bij en laat het een beetje slinken. Voeg de asperges toe en maak deze weer warm.

Verdeel de courgette sliertje over twee borden en schep hierboven de pasta-saus.

Tadaa. Een gluten-vrije pasta: zalm met groenten, groenten en groenten.

Zuchinni-pasta zalm met spinazie en asperges
Zuchinni-pasta zalm met spinazie en asperges
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s