Abrikozen & cashew energiereep

BEFORE
BEFOREAFTERAFTER

Ingrediënten:

  • 3 el ongezouten cashews
  • handjevol gedroogde abrikozen
  • 4 el kokossnippers
  • 2 el pompoenpitten
  • 2 el agavesiroop
  • 1 el kokosolie
  • 1 el lijnzaad

Benodigdheden:

  • foodprocessor
  • tuperware bakje
  • vershoudfolie

Bereidingswijze:

Mix eerst de cashews, lijnzaad en pompoenpitten tot kruimels in de foodprocessor.  Voeg hier vervolgens de agave en kokosolie erbij en mix opnieuw. Doe hetzelfde met de abrikozen, net zolang totdat dit een dikke, plakkerige massa wordt.

Doe de mix in een tuperware bakje waarvan de bodem bedekt is met de vershoudfolie. Druk het geheel goed en hard aan totdat het samenperst. Herhaal dit met een eetlepel zodat het overal even plat is.

Leg het bakje een uur in de koelkast om op te stijven. Hierna is het makkelijker in repen te snijden.

 

Advertenties

2 gedachten over “Abrikozen & cashew energiereep

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s