Banaan met chocola

IMG_0893

Ingredienten:

  • 1 banaan
  • 4 stukjes chocolade (hoe puurder hoe beter, ik gebruikte 85% cacao)
  • amandelsnippers
  • kokossnippers

Bereidingswijze:

Verwarm de chocola au bain marie of in de magnetron zodat het smelt.

Snijd de banaan door de midden in de lengte en schenk hier de gesmolten chocola overheen.

Hier kun je van alles bovenop doen, ik koos voor amandel- en kokossnippers. Maar je kan er ook besjes, rozijnen, pindakaas, cashewnoten of nog meer chocola op sprinkelen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s