Review: Roses Gluten Free Porridge Oats Apple

Havermout pap - Appel
Havermout pap – Appel

Ik was onlangs wanhopig op zoek naar een stevig en gezond gluten vrij ontbijt. Veel sporters die ik ken eten havermout als ontbijt, maar de varianten in de supermarkt bevatten allemaal gluten. Van nature is haver gluten vrij, maar wordt altijd verwerkt in fabrieken waar ook tarwe en gerst worden verwerkt. Daarom kunnen we deze maar beter niet eten.

Tot mijn grote genoegen komen er in Amsterdam, maar ook op andere plekken, steeds meer biologische winkels. Deze winkels hebben vaak een groot assortiment gluten vrije producten. Yea! In de Marqt (www.marqt.com) in de Haarlemmerstraat vond ik deze havermout pap en heb het gelijk mee genomen (voor 4 euro).

Hij is heel lekker, zeker met de stukjes appel die er door heen zitten. Daarnaast vult de pap ontzettend, waardoor het een gezond en stevig ontbijt is. Ik zit erna nog enkele uren vol. Ik maak het nog lekkerder door er een flinke theelepel kaneel, wat extra rozijntjes en een verse appel door heen te doen. Hierdoor krijg je gelijk wat extra vitaminen binnen en zit er iets fris in de pap. Het is wel jammer dat het papje er niet echt smakelijk uit ziet, ik kon mijn zusje (ook glutenintolerant) er niet meer verleiden. Maar jij als lezer hopelijk wel =)

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s